Skapa kort efter en skiss

Har du testat att skapa kort efter en skiss någon gång?

Ibland får jag en idé till ett kort och då ritar jag ner min tanke i en skiss. Jag brukar rita ner min idé och sedan se vart tankarna går när jag försöker tolka min skiss.

Idag har jag ritat en skiss. Jag tänkte att ni ska få följa med för att se hur jag tolkar den.

Jag använde mig av fantasifulla papper från Craft Consortium när jag tolkade skissen. Den fina lilla bilen är utklippt från pappersblocket.

Tillsammans med dem har jag använt mig av en text från ett av Rozzans textark, vita enamel dots från Simple and basic och twine dvs snöret, från Vivant.

För att visa hur olika kort kan bli när man tolkar en skiss har jag valt att göra ännu ett kort efter samma skiss.

Till det har jag använt mig av papper ur serien Vintage Sky från Craft O’Clock. De är så fina och roliga att jobba med. Till serien finns också en hel förpackning med underbara motiv att klippa ut och jag har klippt ut blommor och blad från dem. Till papperen passar silver så fint att det fick bli en silvrig text med hjälp av bokstavsstickers och likaså ett silverfärgat band av stickers. Till sist lägger jag till tre stycken fina rhinestones – kanske några av de finaste jag sett på länge. De kommer bli favoriter här!

Det var två olika tolkningar av skissen. Imorgon kommer det fler tolkningar av skissen från mig och designteamet.

Vill du också vara med och tolka skissen? Skapa då något (kort eller annat) efter skissen och lägg in det i albumet Skiss nr 1 i Facebookgruppen Rozzanscrap – Inspiration och kreativitet. Lägg in ditt bidrag senast den 27 april så är du med i en utlottning av ett litet pris och så får vi alla ta del av det du skapat. Vi ser så fram emot att få se era tolkningar!

3 Kommentarer on “Skapa kort efter en skiss

  1. Två fina tolkningar och så roligt att se hur olika det kan bli beroende på vilka papper och färgskala man väljer.

Comments are closed.